Online marketing blogs

Blogs over online marketing en roi

SEO tips content hierarchie

Het nut van content-hiërarchie

In 2010 schreef ik een artikel met 24 gratis SEO-tips. Met een update hier en daar, dekken die tips nog altijd vrij aardig de lading om je website een beetje knap in te richten voor je bezoekers én de organische resultaten van Google. Wat me echter onlangs bij het geven van wat SEO-adviezen links en rechts opviel, is...

Lees meer

Wat is Affiliate Marketing

Wat is affiliate marketing en hoe werkt het

Affiliate Marketing is wat mij betreft één van de meest controversiële online marketing middel. Je kunt er veel geld mee verdienen als publisher en als affiliate.

Tegelijkertijd kun je er vooral als publisher ook financiëel veel geld mee verliezen wanneer je niet goed weet wat de valkuilen zijn van affiliate marketing. Om dat te voorkomen licht ik in deze blog het begrip Affiliate Marketing toe.

Lees meer

Wrap-up verslag Trendsfactory 2012 Lectric

Wrap up Trendsfactory 2012

Na een heerlijk maandje vakantie was het voor mij tijd voor de 1e inspiratiedag van 2012. Ik mocht als gast van Search Result aanwezig zijn tijdens de 4e Trendsfactory van Lectric waar ik op onverklaarbare wijze nooit eerder geweest was. Hoog tijd om te gaan kijken hoe de digitale trends vlag er anno 2012 bij hangt...

Lees meer

Valkenboskade 672
2563 JR Den Haag

Ik help organisaties graag met het opzetten van chatbots, voice assistants en digitale service & sales concepten. Daarnaast deel ik mijn expertise ook graag om bestaande digitale omgevingen zoals webshops, self-service functionaliteit en mobiele apps te optimaliseren.

 

© Copyright 2010-2024 Louis Jansen Digital Consultancy. All Rights Reserved

Search