Online marketing blogs

Hogere ROI door gebruik van XML technologie in flash-banners

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief

Ze knipperen, maken herrie, leiden af en leveren adverteerders in directe zin doorgaans bar weinig op. Je had het al geraden waarschijnlijk, ik heb het over banners. Duur in creatie en lage ROI. Tijd dus om daar eens iets aan te doen!

Zoekmachine optimalisatie tips SEO

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Zoekmachine optimalisatie, kortweg SEO, is nog altijd één van de meest voordeligste en beste converterende traffic kanalen binnen online marketing. Over zoekmachine optimalisatie zijn duizenden artikelen geschreven. En omdat ik een goed overzicht van tips zelf miste, ben ik die zelf gaan schrijven...

Toegevoegde waarde van Affiliate Marketing

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief

Stel, je hebt een succesvolle webwinkel in electronica of vliegtickets. Als online marketing middelen zet je seo, sea, affiliates en email marketing in.

Laten we Vliegtickets.nl als voorbeeld nemen. En stel dat zij binnen de organische resultaten positie 1 en 2 innemen op de keyword combinatie "vliegticket bangkok"...

Valkenboskade 672, 2563 JR, Den Haag

Ik help organisaties graag met innovatieve concepten, het opzetten en opschalen van agile en digitale transformatie trajecten en het optimaliseren van bestaande digitale omgevingen zoals webshops, self-service functionaliteit en mobiele apps.

 

© Copyright 2010 - 2017 Louis Jansen Digital Consultancy

Search