Ecommerce blogs

Preview nieuw design reiswebsite Brotherlouis.nl 3.0

Preview nieuw design Brotherlouis.nl

Een aantal maanden geleden ben ik gestart met een nieuw design voor mijn reiswebsite www.brotherlouis.nl. Deze website staat bordenvol reistips, reisverhalen en reisfoto's van diverse landen in Zuidoost Azië en komt voor uit mijn passie voor....reizen. Ik ben voor het nieuwe design op zoek naar mensen die hier hun ongezouten mening over willen en durven geven.

Hieronder zie je 2 screendumps. Links het huidige design van de homepage, rechts het nieuwe design. Doel van het nieuwe design:

  • Meer functionaliteit voor bezoekers
  • Betere usability
  • Duidelijker wat je kunt doen op de website
  • Rijkere content (embedden van Youtube filmpjes, Facebook en Flickr m.b.v. Ajax/jQuery)
  • Veel meer flexibiliteit in het plaatsen van content
  • Omzetverhoging uit advertising & affiliate marketing

Het design heb ik overigens niet zelf gemaakt of bedacht, dit is een template van Rockettheme.com. Schroom niet en klop hieronder je mening. Many tnx!

Valkenboskade 672
2563 JR Den Haag

Ik help organisaties met het opzetten van chatbots, artificial intelligence, digitale service en sales concepten. Daarnaast deel ik mijn expertise ook om bestaande websites, webshops, self-service functionaliteit en mobiele apps te optimaliseren.

 

© Copyright 2010-2024 Louis Jansen Digital Consultancy. All Rights Reserved