Travelution Young Talent Award

"Stemopmalta.nl website

Stemopmalta.nl website offline

Stemopmalta.nl screenyDe website Stemopmalta.nl bestaat niet meer. Deze website was de campagne-website die ik gemaakt heb voor mijn concept "iTravel Award 2010". Met dit concept heb ik deelngenomen aan de Travelution Young Talent Award 2010 waar ik de 2e plaats behaald heb. Stemopmalta.nl bestaat nu niet meer maar je kunt de homepage hier nog als afbeelding bekijken. Klik voor een vergroting op de afbeelding.

 

 

Valkenboskade 672, 2563 JR, Den Haag

Ik help organisaties graag met het opzetten van chatbots, voice assistants en digitale service & sales concepten. Daarnaast deel ik mijn expertise ook graag om bestaande digitale omgevingen zoals webshops, self-service functionaliteit en mobiele apps te optimaliseren.

 

© Copyright 2010 - 2023 Louis Jansen Digital Consultancy

Search