Travelution Young Talent Award

"Stemopmalta.nl website

Stemopmalta.nl website offline

Stemopmalta.nl screenyDe website Stemopmalta.nl bestaat niet meer. Deze website was de campagne-website die ik gemaakt heb voor mijn concept "iTravel Award 2010". Met dit concept heb ik deelngenomen aan de Travelution Young Talent Award 2010 waar ik de 2e plaats behaald heb. Stemopmalta.nl bestaat nu niet meer maar je kunt de homepage hier nog als afbeelding bekijken. Klik voor een vergroting op de afbeelding.

 

 

Valkenboskade 672, 2563 JR, Den Haag

Ik help organisaties graag met chatbots, voice assistants, innovatieve concepten, het opzetten en opschalen van agile en digitale transformatie trajecten en het optimaliseren van bestaande digitale omgevingen zoals webshops, self-service functionaliteit en mobiele apps.

 

© Copyright 2010 - 2019 Louis Jansen Digital Consultancy

Search