Travelution Young Talent Award

Arjan Mulder wint Travelution Young Talent Award 2010

Arjan Mulder wint Travelution Young Talent Award

Tijdens een bloedstollende finale in Jamie Oliver's Restaurant Fifteen in Amsterdam is gisterenavond Arjan Mulder, 3e van links op de foto, gisterenavond tot winnaar uitgeroepen van de Travelution Young Talent Award 2010. Ikzelf greep op 0,2 punt na op een totaalscore van meer dan 100 punten net naast de hoofdprijs en eindigde als 2e.

In de periode mei t/m oktober hebben de zes kandidaten van Kuoni, Holiday Cars, Martin Air, OAD, BCD Travel en NS Hispeed zich gestort op divese opdrachten, interviews en presentaties. Met behulp van een complex wegingsmodel, nog niet eerder vertoond volgens juryvoorzitter Henkjan Smits, is Arjan als winnaar uit de bus gekomen.

In de minuten vlak voor de eigenlijke bekendmaking bleek dat Arjan en dicht bij elkaar lagen bij het noemen van de tussenscores op de diverse onderdelen. Met zijn concept "The Muddy Man" werd Arjan net iets beter bevonden dan de zelfbedachte "iTravel Award 2010" die ik tijdens het diner nog uit mocht rijken aan Marianne Hoogeveen van het verkeersburo Malta, tevens jurylid.

Valkenboskade 672
2563 JR Den Haag

Ik help organisaties met het opzetten van chatbots, artificial intelligence, digitale service en sales concepten. Daarnaast deel ik mijn expertise ook om bestaande websites, webshops, self-service functionaliteit en mobiele apps te optimaliseren.

 

© Copyright 2010-2024 Louis Jansen Digital Consultancy. All Rights Reserved