Travelution Young Talent Award

Meer dialoog met consument als idee voor Travelution Young Talent Award 2010

Genomineerd Travelution Young Talent Award 2010

Ik ben Louis Jansen. Ik werk bij NS Hispeed als Online Marketeer en ben dit jaar genomineerd voor de Travelution Young Talent Verkiezing samen met vijf andere kandidaten.

Aan de verkiezing zijn diverse opdrachten verbonden. De opdracht waar ik momenteel aan werk: "Voer 3 maanden campagne voor een hip & trendy Malta". Ik heb daarvoor een concept bedacht waarin een niet bestaande award centraal staat. De "iTravel Award 2010" bestemd voor de meest hippe & trendy vakantie bestemming van het jaar.

Om Malta deze wedstrijd te kunnen laten winnen heb ik een speciale wedstrijd gemaakt op Stemopmalta.nl. Je kunt hier je stem uitbrengen op het land Malta t.b.v. de iTravel Award. De award heb ik zelf bedacht, en ga ik ook echt uitreiken. Bij voorkeur wanner ik 1.000 stemmen verzameld heb.

Ik kan met de wedstrijd overigens zelf helemaal niets winnen behalve eeuwige roem. Wat ik van jou vraag is om te STEMMEN! Je hoeft alleen te kiezen voor de optie "Malta" en op de VOTE-knop te klikken. That's all! Alvast bedankt!

stem nu knop

9 december 2010 - De wedstrijd zit er voor mij inmiddels op. Je hoeft niet meer te stemmen. Toch leuk dat je even komt kijken nog! Op 8 december 2010 is Arjan Mulder als winnaar uitroepen van de Travelution Young Talent Award 2010.

Valkenboskade 672
2563 JR Den Haag

Ik help organisaties met het opzetten van chatbots, artificial intelligence, digitale service en sales concepten. Daarnaast deel ik mijn expertise ook om bestaande websites, webshops, self-service functionaliteit en mobiele apps te optimaliseren.

 

© Copyright 2010-2024 Louis Jansen Digital Consultancy. All Rights Reserved