Apps & Tools blogs

Van chaos naar overzicht met Workflowy

Van chaos naar overzicht met Workflowy

"Maar wat doe je met al die informatie? En weet je aan het eind van de dag nog wie wat ook alweer deed?"

Je kent dat wel, een eerste werkdag ergens. Je spreekt veel nieuwe mensen die stuk voor stuk relevante informatie met je delen. De samenhang ervan groeit bij ieder volgend gesprek. Maar wat doe je met al die informatie? En weet je aan het eind van de dag nog wie wat ook alweer deed?

Tot voor kort resulteerde dit voor mij (*kuch* best wel vaak) in een complete chaos van ongestructureerde informatie in mijn hoofd. Waardoor ik veel informatie weer vergat en 's avonds gesloopt op de bank lag. Niet erg effectief & efficiënt toch?

Van die chaos was vandaag tijdens m'n eerste volle dag bij ANWB geen sprake meer dankzij Workflowy. Een tool waarin je je braindump kunt structureren zoals jij het wilt. Het werkt snel, flexibel en zo simpel dat ik de kracht ervan drie maanden geleden na een post van Martijn Aslander niet direct zag. Bij deze alsnog bedankt!

Wil je zelf met Workflowy aan de slag? Probeer het zelf!

Gratis account aanmaken

Valkenboskade 672
2563 JR Den Haag

Ik help organisaties met het opzetten van chatbots, artificial intelligence, digitale service en sales concepten. Daarnaast deel ik mijn expertise ook om bestaande websites, webshops, self-service functionaliteit en mobiele apps te optimaliseren.

 

© Copyright 2010-2024 Louis Jansen Digital Consultancy. All Rights Reserved