Begrippen

Wat is Affiliate Marketing

Affiliate Marketing is wat mij betreft één van de meest controversiële online marketing middel. Je kunt er veel geld mee verdienen als publisher en als affiliate.

Tegelijkertijd kun je er vooral als publisher ook financiëel veel geld mee verliezen wanneer je niet goed weet wat de valkuilen zijn van affiliate marketing. Om dat te voorkomen licht ik in deze blog het begrip Affiliate Marketing toe.

Wat is een chatbot en hoe werkt het?

Chatbots heb je in allerlei soorten en maten. Ondanks dat bestaat er dan weer niet zoiets als een kant-en-klare chatbot. Dat komt omdat een chatbot geen doel op zich is maar een hoger doel dient. En dat doel kan voor iedere organisatie anders zijn.

Wat is eCommerce

In 2008 las ik in een document van één van de hoge scholen in Nederland dat eCommerce omschreven werd als een doos met een stekker eraan. Je steekt de stekker in het stopcontact en je hebt eCommerce. Al was het alleen al om studenten en andere onwetenden toch van de juiste informatie te kunnen voorzien daarom hier een uitleg van het begrip eCommerce.

Wat betekent web analytics

Meten is weten. Een uitspraak die regelmatig in een adem genoemd wordt met web analytics. Ik vind die uitspraak niet volledig en ik leg je in dit artikel over web analytics graag uit waarom.

Wat is zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie is het meest goedkope en effectieve online marketing kanaal dat er bestaat. Bij website optimalisatie wordt over het algemeen als eerste gekeken of alle items op de website optimaal zijn ingericht om het maximale aantal bezoekers en omzet uit zoekmachine bezoekers te persen. Reden genoeg om dus alle zoekmachine optimalisatie factoren op je website optimaal te hebben ingericht!

Valkenboskade 672, 2563 JR, Den Haag

Ik help organisaties graag met innovatieve concepten, het opzetten en opschalen van agile en digitale transformatie trajecten en het optimaliseren van bestaande digitale omgevingen zoals webshops, self-service functionaliteit en mobiele apps.

 

© Copyright 2010 - 2019 Louis Jansen Digital Consultancy

Search