Freelance & interim digital innovator

Freelance chatbot conversational & voice assistant innovator

Heb je ondersteuning nodig bij het bedenken van digitale concepten of functionaliteit? Mis je de broodnodige creativiteit in je organisatie? Of heb je een scherpe blik nodig voor de pitch van een online concept? Dan kom ik graag met je in contact om waarde toe te voegen aan jouw organisatie.

Dat kan onder meer in de volgende rollen:

Louis Jansen freelance digital consultant & online strateeg

Freelance interim concepten bedenken

Van innovatie in het algemeen, en innovatie op het gebied van digital, eHealth, openHealth, Internet of Things en energie in het bijzonder, gaat mijn hart sneller kloppen. Daarom ondersteun ik organisaties op freelance of interim basis graag bij het vertalen van kansen en customer insights in concrete concepten die waarde opleveren voor de eindgebruiker.

Een aantal voorbeelden van bedachte concepten:

 • Innovatief energie product voor telecom provider BEN
 • SMS-login functionaliteit voor telecom provider T-Mobile
 • 50% energie reductie bij productie van papier en karton
 • Productvalidatie SCIO food scanner molecular sensor
 • Productvalidatie Norsentio loyalty app

 

Maak een afspraak

Freelance interim concepten roosteren

De nadruk bij deze rol ligt vooral bij het scherper krijgen van een bestaand idee of concept. Dan kan erg waardevol om:

 • Een beter beeld te krijgen van je eigen concept
 • De waarde van je concept te toetsen
 • Onbenutte commerciële kansen helder krijgen
 • Onderbouwing van je concept nog sterker maken

Het roosteren van concepten start over het algemeen met een intake zonder richting en verwachtingen. Met de input die jij heb over je eigen idee of concept lopen we onder andere bovenstaande punten af in 1 à 2 dagen waarna je zelf met de output verder kunt. Tenzij je daar ook ondersteuning bij kunt gebruiken. Dan help ik je daar graag bij uiteraard.


Neem contact me mij op

Freelance interim concepten prototypen

Over ideeën praten is leuk. Een idee omzetten in een concept dat waarde oplevert is natuurlijk nog veel gaver. Om je eerste versie, je mvp (minimum viable product), functioneel zo goed mogelijk te laten werken voor eindgebruikers, is het maken van een prototype een aanrader.

Ik kan je helpen bij het maken van prototypes. Dat kan voor je responsive website zijn maar ook voor chatbots waarmee je bijvoorbeeld in Facebook Messenger, Twitter, Telegram en binenkort ook Whatsapp self-service handelingen wilt aanbieden aan je klanten.

 

Maak een afspraak

Freelance interim concepten realiseren

Dit is de fase waarin het concept gerealiseerd gaat worden. Al dan niet in op basis van een prototype en customer insights.

Ik help je graag bij de vertaalslag van concept of prototype naar een concreet werkend product, service of werkende software. Dan kan onder meer door het schrijven van user stories en acceptatie criteria waar ik met een team van developers mee aan de slag ga.

En ik ben ook zelf in staat om een deel van de front-end code (html, css) voor je responsive website te maken of om chatbots te maken die 24/7 kan helpen bij het voeren van conversaties met (potentiële) klanten via je website, Facebook Messenger, Twitter etc.

 • Vertalen van business wensen in user stories
 • Schrijven en afstemmen acceptatie criteria
 • User stories en mvp toetsen aan het concept doel
 • User stories en acceptatie criteria presenteren en prioriteren aan het team dat bouwt

 

In de ideale wereld en afhankelijk van de omvang van een concept wordt het concept opgehakt in stukken. Ieder stuk vertegenwoordigd een stuk waarde. Het team dat het concept realiseert werkt als eerste aan het deel dat de meeste waarde levert.

 

Laat mij je helpen met realiseren

Van innovatie in het algemeen, en innovatie op het gebied van digital, ehealth, internet of things (IoT) en energie in het bijzonder gaat mijn hart sneller kloppen. Ik krijg zelf veel energie van het bedenken tot en met lanceren van concepten en deze overdragen aan een operationeel team.

Bovenstaande rollen geven een globaal inzicht in de waarde die ik kan toevoegen bij concept ontwikkeling en concept realisatie. Heb je hier creatieve slagkracht voor nodig én iemand die ideeën concreet kan maken zodat developers er ook iets mee kunnen? Dan kom ik graag met je in contact!

 

Stuur me een bericht

Valkenboskade 672, 2563 JR, Den Haag

Ik help organisaties graag met het opzetten van chatbots, voice assistants en digitale service & sales concepten. Daarnaast deel ik mijn expertise ook graag om bestaande digitale omgevingen zoals webshops, self-service functionaliteit en mobiele apps te optimaliseren.

 

© Copyright 2010 - 2023 Louis Jansen Digital Consultancy

Search