Travelution Young Talent Award

"Stemopmalta.nl website

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief

De website Stemopmalta.nl bestaat niet meer. Deze website was de campagne-website die ik gemaakt heb voor mijn concept "iTravel Award 2010". Met dit concept heb ik deelngenomen aan de Travelution Young Talent Award 2010 waar ik de 2e plaats mee behaald heb.

Valkenboskade 672, 2563 JR, Den Haag

  • Email: louis@louisjansen.nl
  • Mobiel: 06 41 306 921

Ik help organisaties graag met innovatieve concepten, het opzetten en opschalen van agile en digitale transformatie trajecten en het optimaliseren van bestaande digitale omgevingen zoals webshops, self-service functionaliteit en mobiele apps.

Mijn voorkeursbranches zijn eHealth, openHealth, IoT en energie. Lees hier wat mij drijft.

 

© Copyright 2010 - 2017 Louis Jansen Digital Consultancy

Search